Pilsētnieki tiek aicināti piedalīties balkonu noformējuma konkursā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils dome apstiprināja konkursa par balkonu noformējumu nolikumu. Konkurss notiks no 15.jūnija līdz 16.jūlijam. Par komisijas priekšsēdētāju tika nozīmēts domes izpilddirektors Andrejs Kursītis.

Konkursā var piedalīties juridiskās personas, daudzdzīvokļu māju un privātmāju iedzīvotāji. Darbi tiks vērtēti 2.grupās – 1.grupa – balkoni, lodžijas un terases; 2.grupa – puķu dobes, piegulošas teritorijas un pagalmi. Pirmās vietas ieguvējs katrā grupā saņem balvu 50 latu apmērā, otrās vietas ieguvējs – 30 latus, trešās – 20 latus.

Pieteikumus konkursam var iesniegt līdz 16.jūlijam, piezvanot uz Domes Informācijas biroju pa tālruni 65404344 vai uz Pilsētbūves un plānošanas departamentu pa tālruni 65457160. Būs nepieciešams aizpildīt veidlapu, kuru var atrast pilsētas domes mājas lapā, pievienot noformētā balkona, lodžijas, pagalma fotogrāfiju un informāciju nosūtīt uz e-pastu info@daugavpils.lv vai ppdep@daugavpils.lv.

Komisija vērtēs darbus no 17. līdz 22. jūlijam.

Vērtējot noformējumu, tiks ņemta vērā kompozīcijas oriģinalitāte, puķupodu saskaņošana ar augiem, kompozīcijas saskaņošana ar fasādi, puķu dobju vizuālais risinājums, augu saskaņošana ar kopējo pagalma ainavu.
Rezultāti tiks paziņoti 24.jūlijā plkst.10:00 pilsētas domes mazajā zālē.


Написать комментарий