Tiek pabeigti Daugavpils infrastruktūras rekonstrukcijas otrās kārtas darbi – ir «iestrēguši» tikai firmas “Gādība” objekti

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā zināms, Daugavpilī turpinās pilsētas infrastruktūras rekonstrukcijas otrās kārtas darbi. Šajā kārtā ietilpst Pumpura iela, divi posmi Kauņas ielā (no Jātnieku līdz Miera ielai un no Jātnieku līdz Višķu ielai), Jātnieku, Imantas, Vienības ielas.

Kauņas ielas posms no Jātnieku ielas līdz Višķu ielai tika nodots ekspluatācijā pagājušajā gadā. Daugavpils Komunālās saimniecības pārvaldes vadītāja vietnieks Vasīlijs Kuzmins portālam Gorod.lv pastāstīja, ka jūnija vidū ekspluatācijā tiks nodoti Imantas, Jātnieku, Kauņas (no Jātnieku līdz Miera) ielas. Darbi ir gandrīz pabeigti, pašlaik notiek pēdējie darbi, lai Pilsētas svētkos ielas būtu sakārtotas.

Kauņas un Jātnieku ielā darbus veic firma “Binders”, Imantas ielā - «Višķu ceļš». Ar darbu izpildes termiņiem problēmu nav, ko nevar pateikt par Vienības un Pumpura ielām, kur darbus veic firma «Gādība», kuras vadību KNAB tur aizdomās par dokumentu viltošanu. Firmai tika nosūtīts paziņojums par Vienības ielas rekonstrukcijas līguma laušanu, bet sakarā ar Pumpura ielu tika nolemts piemērot soda sankcijas par darbu izpildes termiņu neievērošanu.

V. Kuzmins paziņoja, ka Pumpura ielā vēl ir jāieliek seguma ārējā kārta, jāveic labiekārtošanas darbi, jāierīko satiksmes regulācijas līdzekļi. Šie darbi prasa no firmas diezgan lielu līdzekļu ieguldīšanu, tāpēc nav zināms, vai uzņēmējs tiks galā ar šo uzdevumu.


Написать комментарий