Ludzā nozog dekoratīvos kociņus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

23.maijā norīta kāds ludzānietis konstatēja, ka nakts laikā no viņa piemājas teritorijas Latgales ielā garnadži nozaga 4 dekoratīvo stādu kociņus.Policija veic izmeklēšanu.

Pēc policijas rīcībā esošās informācijas, šāda veida zādzības pašlaik ir ļoti aktuālas, it īpaši tagad, kad ir iestājies pavasaris un jau pavisam tuvu vasaras sezona. Diemžēl garnadži zog gan koku un krūmu dekoratīvus stādus, gan puķu stādus. Policija lūdz iedzīvotājus nepalikt vienaldzīgiem un aicina ziņot par visām personām, kas varētu būt saistītas ar šāda veida likumpārkāpumiem, kā arī nekavējoties ziņot, ja redzat notiekošo likumpārkāpumu zvanot 65703800, 110, 112 vai personīgi vērsties policijas iestādē.

Noskaidrots medus zaglis. Aizvadītajā nedēļā policijā saņemts paziņojums par to, ka Zilupes novadā, Lauderu pagastā kādā piemājas saimniecībā bojāti bišu mājiņas rāmji. Veicot izmeklēšanu uzsāktajā kriminālprocesā, policijas darbinieki noskaidroja aizdomās turamo personu - 1982.gadā dzimušais vīrietis. Noskaidrots, ka vīrietis „apmeklēja saldo vietu” iepriekšējas dienas vakarā.

24.maijā ap plkst.22:55 Ludzā, kādam dzīvoklim Rekašova ielā izsists loga stikls. Līdzīgs pārkāpums konstatēts arī naktī uz 26.maiju ap pusnakti Ludzas novadā, Pildas pagastā, kur kādai mājai nenoskaidrota persona izsita 2 loga stiklus. Tajā pat dienā, 26.maijā, policijā saņemts paziņojums, ka šoreiz Ciblas novadā, Blontu pagastā saimnieks konstatēja, ka saimniecības ēkai arī izsisti loga stikli.
Visos gadījumos policija noskaidro notikušā apstākļus un veic izmeklēšanu.

27.maijā policijā saņemts paziņojums, ka Ciblas novadā, Līdumnieku pagastā notikusi iekļūšana kādā neapdzīvotā mājā. Pagaidām nenoskaidrotas personas, izsitot logu iekļuva mājoklī un nozaga plīts čuguna virsmu un traukus. Materiālais zaudējums noskaidrojas. Uzsāktajā kriminālprocesā izmeklēšana turpinās.


Написать комментарий