Sporta pārvalde Pilsētas svētkos piedāvā kļūt par sava mikrorajona čempionu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar kārtējās preses konferences laikā Pilsētas svētku organizatori pastāstīja par svētku pamatpasākumiem, kuri mūsu pilsētā notiks no 4. līdz 10.jūnijam un tiks veltīti sportam un mūzikai.

Turpinot pagājušajā gadā iesākto tradīciju organizēt pasākumus mikrorajonos, arī šogad dažādās pilsētas daļās no 4.jūnija līdz 8.jūnijam notiks sporta sacensības un koncerti.

Sporta pārvaldes preses sekretārs Nauris Mackevičs aicina mikrorajonu iedzīvotājus izveidot komandas, sacensties ar kaimiņiem, iejusties sportista lomā, kā arī iegūt kausus, medaļas, saldās balvas un skatītāju ovācijas.

4.jūnijā Grīvā tiks noteikti spēcīgākie futbola spēlētāji, 5.jūnijā Jaunajā Forštatē – spēcīgākie tautas bumbas spēlētāji, 6.jūnijā Ruģeļos – spēcīgākie pludmales volejbola spēlētāji, Križos – labākie stafetēs, 7.jūnijā centrā – labākie ielu basketbola spēlētāji.

Lai piedalītos, pieteikumus var sūtīt uz e-pastu sport@daugavpils.lv, norādot komandas nosaukumu, sporta veidu un kontaktinformāciju. Sīkākā informācija par sacensībām drīzumā būs atrodama Sporta pārvaldes mājas lapā sportaparvalde.lv.

Atgādinām, ka daudz sporta pasākumu notiks 9. un 10.jūnijā, kad savu meistarību rādīs profesionālie sportisti.


Написать комментарий