Atvērto durvju diena un akcija „Karstais telefons”

foto turbosquid.com
foto turbosquid.com

Rēzeknē 1. jūnijā būs Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas rīkotā atvērto durvju diena un notiks akcija „Karstais telefons”.

Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Rēzeknes reģiona inspektores Rita Vasiļjeva, Gunita Kopeika un vecākā referente Inese Upe piektdien, 1. jūnijā, rīko atvērto durvju dienu, kas veltīta Starptautiskajai bērnu tiesību aizsardzības dienai.

Bērni, vecāki, aizbildņi, audžuģimenes, speciālisti un citi interesenti laipni aicināti no plkst. 10.00 līdz 16.00 apmeklēt inspektorus Rēzeknē, 18. novembra ielā 16, otrajā stāvā, 210. kabinetā, kur atvērto durvju dienas ietvaros inspektores sniegs konsultācijas par jautājumiem par bērnu drošību, pamatvajadzību un interešu nodrošināšanu, kā arī par savstarpējo attiecību jautājumiem, to risināšanas iespējām (bērns – vecāks, vecāks – vecāks, bērns – pedagogs, vecāks – pedagogs, bērns – bērns) u.c. jautājumiem.

Vienlaikus no plkst. 10.00 līdz 16.00 darbosies Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Rēzeknes reģiona „Karstais telefons” 646 28144, pa kuru tiks sniegtas atbildes uz interesentu jautājumiem par bērnu tiesību nodrošināšanu un piedāvāta iespēja saņemt konsultācijas par bērnu tiesību un interešu ievērošanu pašvaldībās.

29.05.2012 , 12:45

rezekne.lv


Написать комментарий