Izmaiņas Rēzeknes sabiedriskā transporta kustības maršrutos

foto i-rezekne.lv
foto i-rezekne.lv

Piektdien, 1. jūnijā stājas spēkā izmaiņas SIA „Rēzeknes satiksme” autobusu kustības sarakstos 1., 5., 9., 13. un 21. maršrutā. Kā informē Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētāja vietnieks Andrejs Rešetņikovs, izmaiņas bija nepieciešamas, jo tiek mainīti vilcienu maršruti, kā arī ņemot vērā pasažieru un iedzīvotāju viedokli.

Maršrutā Nr. 1 „Centrs – Rēzekne 1 – Rēzekne 2 – Atpūta (Blaumaņa iela, Vipinga, Zivju bāze)” ir pievienoti reiss plkst. 23.00 no Vipingas uz staciju Rēzekne 2, lai šajā stacijā pasažieri varētu nopirkt biļetes uz vilcienu, kas savukārt dosies uz Sanktpēterburgu no stacijas Rēzekne 1. 1. maršruta autobuss no stacijas Rēzekne 2 aties plkst. 23.20 un dosies uz staciju Rēzekne 1. Pēc tam 1. maršruta autobuss plkst. 00.07 no stacijas Rēzekne 1 dosies atpakaļ uz staciju Rēzekne 2.
Maršrutā nr. 5 „Centrs – Vipinga – Rēzekne 2 – Atpūta (Zivju bāze)” darbdienās kursēs papildus reiss plkst. 6.25 no Vipingas uz pieturu „Atpūta” un plkst. 6.55 no pieturas „Atpūta” atpakaļ uz Vipingu.

Izmaiņas ieviestas arī 9. maršrutā „Centrs – Blaumaņa iela – Makarovka – Vipinga” . Brīvdienās reisi plkst. 8.39 un 15.34 kursēs maršrutā Vipinga – Latgales iela – 18.Novembra iela – Makarovka – Ančupānu kapi – Blaumaņa iela.

Ņemot vērā iedzīvotāju sūdzības par to, ka viņi nevar paspēt uz darbu, maršruta nr. 13 „Centrs – Vipinga – Tūmuži” reiss, kurš no Vipingas izbrauc plkst. 6.35, vairs neiebrauks stacijā Rēzekne 2.
Maršrutā nr. 21 „Centrs – Blaumaņa iela – Vipinga” atcelts reiss, kurš plkst. 23.00 izbrauca no Vipingas uz Blaumaņa ielu, un reiss, kurš plkst. 23.30 brauca no Blaumaņa ielas uz Centru. Šo reisu aizvietos reiss nr. 1 ar augstākminētajām izmaiņām.


Написать комментарий