Aizdomās par vairāku dzīvokļu apzagšanu policija aiztur divas agrāk tiesātas personas

foto ru.tsn.ua
foto ru.tsn.ua

Pēdējā mēneša laikā Daugavpilī manāmi pieaudzis zādzību skaits no dzīvokļiem.

Policijas darbinieki, veicot izmeklēšanu par zādzībām uzsāktajos kriminālprocesos un operatīvo pasākumu kompleksu, aizvadītās nedēļas nogalē noskaidroja un aizdomās par vairākām zādzībām aizturēja divus vīriešus – 1985. un 1972.gadā dzimušus. Abi iepriekš vairākkārt sodīti par analoģiska rakstura noziegumiem.

Iespējamie zagļi tika aizturēti uzreiz pēc kāda dzīvokļa apzagšanas Daugavpilī, Jaunās Forštates mikrorajonā. Pie viņiem atradās arī zagtas mantas. Aizturētās personas tiek turētas aizdomās par piecām zādzībām no dzīvokļiem Jaunās Forštates un Jaunbūves mikrorajonos. Visos dzīvokļos viņi iekļuva uzlaužot durvju slēdzenes ar speciālajiem instrumentiem, kurus vienmēr ņēmuši līdzi. No mājokļiem tika zagts viss iespējamais – sākot no galda piederumiem, saimnieku apģērbiem un beidzot ar sadzīves tehniku un juvelierizstrādājumiem. Lielāka daļa zagtu mantu jau atrasta.

Izmeklēšana turpinās, policija pārbauda abu personu saistību ar citām zādzībām. Tāpat arī 1972.gadā dzimušais vīrietis ir atzīts par aizdomās turamo astoņu zādzību izdarīšanā no veikaliem – viņam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.


Написать комментарий