Daugavpiliešus gaida sporta brīvdienas: volejbols ar vicemēru, zveja un spīdvejs

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Saskaņā ar sinoptiķu prognozēm, šajās brīvdienās laika apstākļi daugavpiliešus īpaši nepriecēs. Ja esat nolēmuši palikt pilsētā un labi pavadīt sestdienu, ir vērts šodien, sestdienā, 2.jūnijā, apmeklēt draudzīgo volejbola maču.

Pat ja neesat šī sporta veida kaislīgs fans, ir vērts atnākt plkst.16:00 uz Bērnu un jauniešu sporta skolu, kas atrodas Kandavas ielā 17a. Komandas «Daugavpils -1973» sastāvā, kas spēlēs pret komandu «Rīga/SWH+», spēlēs Daugavpils volejbola skolas bijušie audzēkņi, 1989.gada junioru čempioni Vjačeslavs Širjakovs, Anatolijs Ivanovs, Aleksejs Gololobovs, Edgars Savickis, Mihails Maevskis, Elmārs Rudovičs, Viktors Romanovun Igors Ivanovs trenera Borisa Čolokjana vadībā. Ne katru dienu var ieraudzīt pilsētas vicemēru nevis deputāta krēslā, bet sporta laukumā.

Otrajā komandā spēlēs Raimonds Vilde, Vadims Seļivanovs, Ainārs Vanags, Edmunds Kaševskis, Vitālijs Birjukovs, Pāvels Gorodnickis Valta Miheļsona vadībā. Pārtraukumos organizatori sola vairākus konkursus skatītājiem un līdzjutējiem un suvenīrus uzvarētājiem. Ieeja uz pasākumu par brīvu.

Ja jums patīk makšķerēt, varat piedalīties Daugavpils zvejnieku sabiedrības kausa izcīņā, kas šodien, 2.jūnijā, notiks «Madaliņos», kas atrodas Līvānu novada Jersikas pagastā (šosejas Rīga – Daugavpils 192.km). Dalībnieku reģistrācija notiks no plkst.4:30 līdz 5:00, bet sacensību sākums – plkst.6:00 no rīta..

Svētdien, 3.jūnijā, visi spīdveja līdzjutēji pulcēsies stadionā «Lokomotīve», kur plkst.18:00 sāksies Poļu Pirmās līgas 7.posma sacīkstes, kurās piedalīsies komandas Lokomotīve Daugavpils un KŻ Orzeł Łódź.

Ja jums labāk patīk atpūsties, baudot kultūras pasākumus, varat apmeklēt autorleļlu izstādi, pilsētas suvenīru izstādi vai citas ekspozīcijas Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā. Sestdien tas strādā no plkst.10:00 līdz 18;00, bet svētdien – līdz plkst.16:00. Vai varat apmeklēt kādu no pirmizrādēm Silver Screen. Jo pats galvenais ir labi atpūsties pirms jaunās darba nedēļas, kura būs ar pasākumiem pilna svētku nedēļa.

 


Написать комментарий