„Ātrā palīdzība” maldās Daugavpilī, meklējot adreses, bet sūdzību par to nav

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pirms kāda laika portāls Gorod.lv ziņoja, ka Neatliekamā medicīniskā palīdzība ar grūtībām atrada adresi Cietoksnī, kurā mediķus gaidīja cilvēks ar infarktu. Nesen mūsu portālam kļuva zināms par kārtējo gadījumu, kad "ātrā palīdzība" nevarēja atrast māju Inženieru ielā Ķīmijā.

Atgādināsim, ka komentējot pirmo situāciju mums paskaidroja, ka „ātrās palīdzības” mašīnu aprīkojuma uzstādīšana, tai skaitā navigācijas sistēmu uzstādīšana viena no eiroprojektu ietvaros, vēl ir procesā. Tāpēc, iespējams, mediķiem rodas grūtības ar nepieciešamas adreses atrašanu. Turklāt, pēc mediķu vārdiem, ir grūti atrast adresi, jo uz mājām no ceļa puses neesot plāksnīšu ar mājas numuru.

Pēc situācijas komentāriem mēs griezāmies pie vicemēra Vjačeslava Širjakova, kas ir atbildīgs par pilsētas komunālo jomu, jo plāksnītes ar mājas numuru uzstāda apkalpojošā organizācija.

V.Širjakovs, komentējot situāciju, atgādināja, ka pirms dažiem gadiem „ātrās palīdzības” darbiniekiem bija tādas pašas problēmas. Pārsvarā sagādāja grūtības sameklēt adreses Jaunajā Forštadtē. Tad uz visām DzKSU apkalpojamajām mājām tika uzstādītas plāksnītes ar adresi. Pēc tam no „ātrās palīdzības” vadības puses pretenziju nebija, atzīmēja V.Širjakovs.

Norādot, ka mediķiem mūsdienās jābūt navigācijas sistēmai, vicemērs atzīmēja, ka ar šāda veida sūdzībām jāgriežas Būvniecības pārvaldē, kura, izskatot jautājumu, nepieciešamības gadījumā uzstādīs plāksnītes.

Pagaidām sūdzības par plāksnīšu trūkumu nav bijušas, apkalpojošā organizācija drīzumā novērsīs citu trūkumu – uzstādīs pie mājas katras ieejas informācijas dēli sludinājumiem, kurus DzKSU darbinieki ar līmi pielīmē pie durvīm.


Написать комментарий