“Lokomotīves” spīdvejistiem nepārliecinoša uzvara

foto sportaparvalde.lv
foto sportaparvalde.lv

Neizteiksmīgas sacīkstes Polijas 1. spīdveja līgā aizvadījuši Daugavpils “Lokomotīves” braucēji, kuri savā trekā tikai ar 48:42 pārspēja Lodzas “Orzel”.

Viesos piedzīvotais zaudējums ar 24 punktiem bija ļoti sāpīgs, jo cīņā par bonuspunktu obligāti bija nepieciešams panākums savā trekā ar 25 punktiem. Diemžēl neko no kārotā sasniegt neizdevās. Pirmo reizi daugavpilieši vadībā izvirzījās pēc 3. brauciena, kurā Kjasts Podžuks kopā ar dāni Kenetu Hansenu atveda uzvaru ar 4:2.

Šis pats duets pie uzvaras tika arī piektajā braucienā, kas ļāva panākt 17:13. Mikaels Makss un Vadims Tarasenko, kā arī Romāns Považnijs ar Andžeju Ļebedevu tika pie dubultpanākumiem, kas vēl vairāk uzlaboja kopējo situāciju – 30:18. Tas gan bija pēdējais patīkamais brīdis. Ar katru braucienu poļi sāka vilkt klāt, pēc 14. brauciena vairs tikai 44:40.

Par laimi, Považnijs duetā ar Podžuku pēdējā braucienā uzvarēja ar 4:2, kas summā deva panākumu 48:42.

Vērts piebilst, ka sestdien tuvu iekļūšanai pasaules junioru čempionāta finālā bija Andžejs Ļebedevs, tomēr ar septiņiem punktiem nedaudz pietrūka. Finālam bija nepieciešami deviņi punkti….


Написать комментарий