'Opel Mokka' apvidnieks maksās no 19 tūkstošiem eiro

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Kompānijas "Opel" kompaktais apvidus automobilis "Mokka" tirdzniecībā nonāks šāgada beigās un maksās no 18 990 eiro (ieteicamā mazumtirdzniecības cena Vācijā bez PVN).

4,28 metrus garais "Opel Mokka" standartā vilkmi novada uz priekšējiem riteņiem, bet pilnpiedziņa ir pieslēdzama. Visas pilnpiedziņas sistēmas komponenšu svars ir 65 kilogrami, tādā veidā degvielas ekonomija saglabājas efektīva. Standartā šim modelim pieejami 18 collu riteņi, bet 19 collu – par papildus samaksu.

Sākotnēji pircēju izvēlei tiks piedāvāti trīs dzinēji. Visi manuālās transmisijas motori aprīkoti ar degvielu ekonomējošo "Start&Stop" sistēmu. Bāzes versijā "Opel Mokka" tiks komplektēts ar 1,6-litru atmosfērisko dzinēju (115 ZS, 155 Nm), tāpat pieejams 1,4-litru turbopūtes motors (140 ZS, 175 Nm) un 1,7-litru dīzeļa agregāts (130 ZS, 300 Nm). "1,7 CDTI" dzinējs ir pieejams gan ar manuālo, gan ar automātisko sešu pārnesumu transmisiju. "1,4 Turbo" sākotnēji būs pieejams tikai ar manuālo pārnesumkārbu, bet vēlāk arī ar automātisko transmisiju.

Jau bāzes aprīkojuma sarakstā būs elektroniskā stabilitātes kontroles sistēma (ESC), saķeres kontroles sistēma (TC), kā arī kalnā uzbraukšanas palīgsistēma (HSA) un no kalna nobraukšanas kontroles sistēma (HDC).

"Opel Mokka" modelim būs pieejama virkne vadītāja palīgsistēmu, kas balstītas uz "Opel Eye" priekšējās videokameras sistēmu, un aizmugurējo atpakaļskata kameru. Šī sistēma vadītājam nodrošina dažādas funkcijas, kuru skaitā ir joslu pamešanas brīdinājums (LDW) un otrās paaudzes ceļa zīmju atpazīšanas sistēma (TSR II), kas tagad atpazīst arvien vairāk ES un ārpus ES izmantotās ceļa zīmes, tai skaitā četrstūra formas norādes un dinamiskos LED displejus.

Kā norāda ražotājs, "Mokka" modeļa nosaukums radies, iedvesmojoties no mazajām, apaļajām "Coffea Arabica" šķirnes kafijas pupiņām.


Темы: , , , ,
Написать комментарий