Pilsētas svētku pirmajā dienā Ž.Kulakova saņēma Labklājības ministres parakstīto pateicības rakstu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 4.jūnijā, Pilsētas svētku pirmajā dienā Daugavpils mēram Žannai Kulakovai pasniedza pateicības raktu par ilggadēju sociālā darba apmācības attīstības veicināšanu.

Pateicības raktu ir parakstījusi Latvijas Labklājības ministre Ilze Viņķele, bet Ž.Kulakovai to pasniedza Baltijas psiholoģijas un menedžmenta institūta Daugavpils filiāles direktore Renāte Ļahovska, kura pastāstīja, ka šogad sociālā darba apmācības joma svin jubileju – 20 gadus. Par godu šim notikumam 7 šajā jomā Daugavpilī un 2 novadā strādājošie cilvēki pēc Menedžmenta un psiholoģijas augstskolas, kā arī Latvijas augstskolu sociālā darba un pētījumu konsultāciju padomes priekšlikuma saņēma Labklājības ministres parakstītos pateicības rakstus par ilggadējo sadarbību. Pateicības rakstus saņēma arī Svetlana Gavrilova, Irina Šuļga, Ludmila Radeviča, Anna Jegorova un citi.

Pateicības rakstu par ilggadēju mācību prakses sociālajā jomā attīstības veicināšanu preses konferences gaitā saņēma arī mērs Žanna Kulakova, kas bija no sirds pārsteigta par raksta pasniegšanu.

R.Ļahovska portālam Gorod.lv pastāstīja, ka Ž.Kulakova, vēl būdama Sociālo lietu pārvaldes vadītāja, aktīvi piedalījās sociālā darba attīstībā. Pateicības raksti Daugavpils un novada sociālās jomas aktīvākajiem darbiniekiem tika pasniegti 17.maijā, kad Rīgā notika konference, kas tika veltīta sociālās jomas izglītības jubilejai. Sakarā ar to, ka Daugavpils mērs pasākumā nepiedalījās, Menedžmenta un psiholoģijas augstskolai tika uzdots pasniegt viņai pateicības rakstu.



Написать комментарий