“Kings” uzvar un nonāk soļa attālumā no Stenlija kausa

foto inklingsnews.com
foto inklingsnews.com

Uzvaras attālumā no Stenlija kausa izcīnīšanas nonākusi Losandželosas „Kings” vienība, kas pagājušās nakts Nacionālās Hokeja līgas finālsērijas trešajā mačā ar 4:0 pieveica Ņūdžersijas „Devils” komandu, sērijā panākot 3-0.

Līdzšinējās divās Stenlija kausa izcīņas finālsērijas spēlēs uzvaras (abas ar rezultātu 2:1) bija svinējusi Losandželosas „Kings” vienība un šonakt savā laukumā lūkoja izcīnīt jau trešo.

Rezultātu otrā perioda sestajā minūtē atklāja Aleks Martiness, bet pēc nepilnām 10 minūtēm otros vārtus „Kings” labā guva viens no komandas uzbrukuma līderiem Anže Kopitars – 2:0. Līdz galam spēli salauzt „Kings” izdevās vien trešajā spēles trešdaļā, kurā visu izšķīra spēle nevienādos sastāvos. Džefa Kārtera un Džsatina Viljamsa gūtie varti skaitliskajā vairākumā ļāva karaļiem svinēt trešo uzvaru (4:0) un sērijā nonākt viena panākuma attālumā no Stenlija kausa.

Lielisks arī šonakt „Kings” vārtos bija Džonatans Kviks, atvairot 22 no 22 pretinieku metieniem. Viņa pieredzējušajam kolēģim „Devils” vārtos Martinam Brodēram darba šonakt bija mazāk, taču viņš spēja neitralizēt tikai 17 pretinieku metienus.

Sērijas ceturtais un, iespējams, noslēdzošais tās mačs notiks Losandželosā naktī no otrdienas uz trešdienu. Jāatgādina, ka „Kings” komandas pastāvēšanas vēsturē pie kausa nav izdevies tikt ne reizi. Ļoti labas izredzes tikt pie Stenlija kausa ir arī Latvijas izlases galvenā trenera Teda Nolana dēlam Džordanam, kurš pēdējā spēlē laukumā gan pavadīja vien nedaudz vairāk kā septiņas minūtes.

05.06.2012 , 12:00

sportacentrs.com


Написать комментарий