Pirmo reizi uz Daugavpils Pilsētas svētkiem atbrauks tautas ekskursija no Rīgas

foto gorod.lv
foto gorod.lv

AО "Pasažieru vilciens" pagājušā gada rudenī uzsāka akciju «Tautas ekskursijas vilciens».

Minētās akcijas ietvaros pagājušajā gadā ģimenēm ar bērniem tika organizētas ekskursija uz Alūksni. Lai pasažieri negarlaikotos pa ceļam, tika organizētas radošas darbnīcas. Pirmā šāda veida ekskursija tika organizēta uz Siguldu, Līgatni un Cēsīm. Tautas ekskursijas vilciens bija aizbraucis arī uz Gulbenes novadu.

Nu ir pienākusi Daugavpils kārta. Daugavpils mērs Žanna Kulakova pastāstīja, ka 9.jūnijā plkst.11:00 pilsētas vadība dosies uz dzelzceļu staciju, lai sagaidītu tautas ekskursiju no Rīgas.

«Mēs izmantojam visas iespējas, lai popularizētu mūsu pilsētu no pozitīvās puses. Un Pilsētas svētki ir viens no pasākumiem, kas sniedz šādu iespēju», - atzīmēja Ž.Kulakova, piebilstot, ka ar AО "Pasažieru vilciens" ir panākta vienošanās par to, ka Pilsētas svētkos ieradīsies vilciens, kas atvedīs tā saucamo tautas ekskursiju.

Viesi no Rīgas Daugavpilī ieradīsies plkst.11:00. Viņus sagaidīs gids, kurš vadīs ekskursiju pa pilsētu. Pēc pusdienām kafejnīcā “Vita” galvaspilsētas viesi piedalīsies svētku gājienā un svētku atklāšanas ceremonijā. Pēc tam viņiem būs divas stundas brīvā laika, bet plkst.17:00 vilciens dosies atpakaļ uz Rīgu.

Minētā akcija ir sadarbības ar AO "Pasažieru vilciens" jaunā forma un laba iespēja popularizēt Daugavpili, teica mērs.


Написать комментарий