«Daugavpils» un «McDonald's» turpmāk blakus neatradīsies

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau tika ziņots, pirms Pilsētas svētkiem Daugavpilī tika uzstādītas divas gaismas zīmes ar mūsu pilsētas nosaukumu un liliju – ģerboņa elementu.

Uz deviņstāvu mājas Imantas ielā 4 atrodas zīme, kuras izmērs ir 12,7 uz 2,6 metriem un kura būs redzama pilsētas viesiem, kas brauks uz pilsētu no Rīgas šosejas puses. Saskaņā ar ieceri to varēs labi redzēt, šķērsojot Vienības tiltu. Otrā gaismas zīme (10 uz 7 metriem) tika uzstādīta uz ēkas 18.Novembra ielā 199a un ir būtu redzama, iebraucot Daugavpilī no Rēzeknes un Krāslavas.

Pilsētnieki jau paspēja pamanīt, ka līdz ar zīmes uzstādīšanu 18.Novembra ielā, zem konstrukcijas, kuras mērķis ir padarīt Daugavpili pievilcīgāku un nostiprināt pilsētniekos patriotiskās jūtas, parādījās ātrās apkalpošanas restorāna «McDonald's» liela izmēra reklāmas izkārtne.

Komentējot šo reklāmas elementu blakus atrašanos, Daugavpils mērs Žanna Kulakova paskaidroja, ka līgums par reklāmu ar komersantu tika noslēgts pirms zīmes ar pilsētas nosaukumu uzstādīšanas. Šajā sakarā tika nolemts atļaut restorānam noteikto laiku izmantot reklāmas vietu, kura mūsu pilsētā ir diezgan pieprasīta. Ž.Kulakova atzīmēja, ka domes vadībai šāda situācija ar reklāmas zīmēm nepatīk, tāpēc nākotnē uz minētās ēkas atradīsies tikai mūsu pilsētas nosaukums.



Написать комментарий