Pilsētas svētku laikā daugavpiliešiem piedāvā spēlēt volejbolu un piedalīties gladiatoru cīņās

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar Daugavpilī sākās Pilsētas svētku pasākumi, kas šogad ir veltīti sportam. Vakardienas futbolspēles, kurus organizēja Sporta pārvalde 6.vidusskolas stadionā, pierādīja, ka mūsu pilsētnieki ir ne tikai aktīvi līdzjutēji, bet arī labi sportisti.

Daugavpils Sporta pārvaldes preses sekretārs Nauris Mackevičš pastāstīja, ka sacensību gaitā tika noskaidroti spēcīgākie futbola spēlētāji. Komanda «Dream Team-737» sīvā cīņā pārspēja visus pretiniekus un ieguva piemiņas kausu. Taču neviens no futbola laukuma neaizgāja bez balvas, visi spēļu dalībnieki saņēma diplomus un saldās balvas.

Šodien 16.vidusskolas sporta laukumā tiksies Tautas bumbas spēlētāji. Pēc N.Mackeviča vārdiem, tikai 4 komandas izteica vēlmi piedalīties sacensībās.

Toties rītdienas pludmales volejbola spēlēm pieteicās 14 komandas, dalībnieku vidū ir arī vicemērs Vjačeslavs Širjakovs. Sacensības notiks 6.jūnijā plkst.16:00 Ruģeļu mikrorajonā. Uzvarētājus un dalībniekus gaida ne tikai sporta azarts un labs noskaņojums, bet arī saldās balvas, diplomi un kausi.

Starp citu, Sporta pārvalde aicina visus dažāda vecuma pilsētniekus aktīvi piedalīties sporta sacensībās, kuru ir diezgan daudz. Nauris Mackevičs paziņoja, ka sestdien, 9.jūnijā, Daugavpils centrālajā laukumā tiks ierīkota liela sporta pilsētiņa ar piepūšamajām atrakcijām. Būs iespēja piedalīties komandas un personīgajās sacensībās – uz laiku izslaukt piepūšamu, ar ūdeni aizpildītu, govi, piedalīties gladiatoru cīņās, iekarot augstu sienu, iejusties boksera lomā, pavingrināties paukošanā, izmēģināt savus spēkus smagajā atlētikā un airēšanā uz speciālā trenažiera. Vārdu sakot, Pilsētas svētkos neviens negarlaikosies.

 


Написать комментарий