Šodien Pilsētas svētku ietvaros tiks atklātas izstādes, notiks koncerti un sacensības

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pilsētas svētku pasākumi tuvojas finiša taisnei, un šodien Daugavpilī notiks daudzi interesanti pasākumi, kurus ir vērts apmeklēt.

Pēcpusdienā Latgales Centrālajā bibliotēkā tiks atklāta pilsētas slaveno fotožurnālistu Jurija Dunaiska un Sergeja Kuzņecova fotoizstāde «Sporta Daugavpils».

Plkst.14:00 Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā notiks skaistās un ilgi gaidītās interjera izstādes «Pagātnes reveransa» atklāšana, izstāde ir veltīta izsmalcinātam jūgendstilam un stāsta par mūsu pilsētas XIX.gadsimta beigu un XX.gadsimta sākuma vēsturi.

Plkst.16:00 Ruģeļu mikrorajona sporta laukumā (Gaismas ielā 12) sāksies pludmales volejbola sacensības, kurās 14 komandas sacentīsies par kausiem un saldajām balvām. Volejbola spēlēs piedalīsies arī vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

No plkst.16:00 līdz 19:00 pilsētas ukraiņu biedrība «Мрия» aicina visu interesentus apmeklēt Atvērto durvju dienu Alejas ielā 7, lai kopā nosvinētu 9 gadu jubileju.

Plkst.18:00 Ruģeļos notiks centra „Jaunība” radošo kolektīvu koncerts, kurā piedalīsies studija Vārds, horeogrāfijas studija «Fantāzija», deju kolektīvi Mūsdienu ritmi, Paradīze, Vizāža, vokālais ansamblis Milonga, kā arī enerģiskā un dzīvespriecīgā Stoptime Dance Studio. Bet Latgales taekvondo centra Jitae un pilsētas Sambo un džudo centra Singitaj audzēkņi uzstāsies ar paraugdemonstrējumiem.

Kā arī plkst.18:00 Daugavpils muzikālajā skolā sāksies skolas pūtēju orķestra koncerts.

Plkst.18:30 teātra cienītāji var apmeklēt jaunās izrādes «Mīļās draudzenītes» pirmizrādi, kuras pamatā ir amerikāņu rakstnieces Lauras Kanningemas luga ar tādu pašu nosaukumu. Izrādi režisējis pazīstamais lietuviešu režisors un Paņevežas teātra vadītājs Rolands Atkočūns.


Написать комментарий