Duets: Irēna Ancāne un Andis Ķīsis Daugavpilī

Daugavpils pilsētas svētkos – 2012. gada 9. jūnijā Dubrovina parkā plkst. 17.20-17.50 – koncertēs estrādes mūzikas duets Irēna Ancāne un Andis Ķīsis.

Abiem māksliniekiem ir liela koncertpieredze dažādu muzikālo kolektīvu sastāvos:

Irēna Ancāne – kopš beigusi Daugavpils Mūzikas skolas Klavieru nodaļu, bijusi dziedātāja vairākos Latvijas koros Rīgā un Daugavpilī, soliste Tautas mūzikas ansamblī „Rakari” un citos mūzikas kolektīvos. Kopš 2005. gada Latvijas publikai Irēna ir vairāk pazīstama kā Latgales kantrī mūzikas dziedātāja, kad klajā nāca solistes pirmais albums „Esmu brīva“. Albuma vairākas  dziesmas ar panākumiem ir skanējušas Latvijas radiostacijās, bet dziesma „Varbūt” iekļuvusi Latvijas Televīzijas rīkotās "Šlāgeraptaujas" pirmajā desmitniekā. Irēna ir koncertējusi arī Lietuvā un Polijā.

Andis Ķīsis – nāk no mūziķu ģimenes; Daugavpils Universitātes Mūzikas fakultātes absolvents, saksofonists, kora un vokālo ansambļu dziedātājs. Duetā ar solisti Irēnu Ancāni muzicē kopš 2011. gada augusta, kad abi piedalījās Latvijas danču muzikantu saietā Rožupē un ieguva 2. godpilno vietu.

Daugavpils pilsētas svētkos mākslinieki jūs iepriecinās 9. jūnijā Dubrovina parkā ar jaunizveidotu latviešu estrādes populāro dziesmu repertuāru.


Написать комментарий