Šodien daugavpilieši tiek aicināti apmeklēt Tautas ielas svētkus, kinofestivālu, ielu basketbolu un koncertu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien, 8.jūnijā, noslēdzas svētku pasākumi mikrorajonos, un jau rīt Daugavpils centrā ar lielu pasākumu skaitu sāksies mūsu pilsētas dzimšanas dienas svinēšana.

Šodien plkst.15:00 sāksies Tautas ielas svētki, notiks centra „Jaunība” radošo kolektīvu koncerts, jautri konkursi un tirdziņš.

Plkst.16:00 Māla mākslas centrā visi interesenti varēs novērot procesu, kad no lielās krāsns tiks izņemti keramikas izstrādājumi, kuru krāsnī ielika jau no rīta.
Kinoteātrī Renesanse sājā pašā laikā (plkst.16:00) sāksies Jauniešu īsfilmu festivāls, kuru organizē „ОБ.КУ.МО.”sadarbībā ar Latviešu kultūras centru. Būs iespējams noskatīties īsfilmas, kuru garums būs no vienas līdz desmit minūtēm, īsfilmu galvenā tēma ir „Pilsēta kadrā”. Starp citu, uzvarētāji saņems naudas balvas no 20 līdz 70 latiem.

Saskaņā ar tradīciju pie Kultūras pils Ķīmiķu ciematā plkst.16:00 sāksies sacensības ielu basketbolā. Vēlāk, plkst.18:00, uz Kultūras pils skatuves notiks svētku koncerts, kurā piedalīsies centra „Jaunība” kolektīvi, kā arī studija Vārds, akordeonistu ansamblis Akords, horeogrāfijas studija Fantāzija un vokālais ansamblis и Pavasaris.

Plkst.19:30 Latviešu kultūras centrā sāksies svinīgais pasākums, kurā piedalīsies Daugavpils vadība un daudzi viesi.

Plkst.21:45 kinoteātris Renesanse aicina futbola līdzjutējus, lai domubiedru kompānijā noskatītos futbolspēles translāciju, Eiropas čempionāta Euro 2012 ietvaros spēlēs Krievijas un Čehijas izlases. Ieejas maksa kā parasti ir 80 santīmi, un darbojas kafejnīca.

Bet Rīgas ielā visas dienas garumā daugavpilieši un pilsētas viesi varēs aplūkot fotoreportāžās uz lieliem reklāmas stendiem „Manas pilsētas sports”.


Написать комментарий