KSP tika uzdots apsvērt iespēju ierīkot Centrālajā parkā bezmaksas biotualetes

foto ss.lv
foto ss.lv

Daugavpils svētku priekšvakarā pilsētā notika labiekārtošanas darbi – interesanti tika noformētas puķu dobes, saremontētas trotuāru apmales dažās pilsētas centra ielās, pēc iespējas sakārtotas pilsētas braucamās daļas, nopļauti mauriņi un veikti citi darbi.

KSP darbinieki pārbaudīja atkritumu tvertņu esamību pilsētas parkos, daži no kurām ziemā bija pazudušas. Dubrovina parkā un Centrālajā parkā tika uzstādītas komfortablas maksas tualetes.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka svētku brīvdienās kā parasti tiks uzstādītas papildus biotualetes, bet par kārtību uz ielām gādās daudzi kārtības sargi, tāpēc pilsētnieki un pilsētas viesi varēs komfortabli atpūsties.

Kā arī portālam Gorod.lv kļuva zināms, ka pašvaldība ņēma vērā pilsētnieku sūdzības par bezmaksas biotualešu trūkumu Daugavpils Centrālajā parkā. Komunālās saimniecības pārvaldei tika uzdots pārskatīt bezmaksas biotualešu nepieciešamību šajā parkā, lai pilsētnieki varētu izvēlēties – apmeklēt biotualeti bezmaksas vai par simbolisko maksu izmanto komfortablāku tualeti.


Написать комментарий