Sieviete vēlas būt pasaulē resnākā līgava

Amerikāniete Sjūzena Īmena, kura jau šobrīd sver 250 kilogramus, vēlas pieņemties svarā, lai tiktu atzīta par pasaulē resnāko līgavu.

Lai sasniegtu šo mērķi, 33 gadus vecā sieviete uzsākusi "diētu", kuras laikā plāno uzņemt 30 000 kalorijas dienā. Tā paredz, piemēram, brokastis, kas sastāv no pankūkām, vafelēm, desiņām, steika un omletes no 12 olām.

Šuvēja, kas darinās 9XL izmēra līgavas tērpu, aprēķinājusi, ka tam būs nepieciešami vismaz 13 metri mežģīņu un šifona auduma. Vienai sievietei paredzētais tērps ir tik liels, ko to var pārvietot tikai ar trīs cilvēku palīdzību.

Sjūzena, kas sapņo apprecēties ar savu 35 gadus veco draugu - šefpavāru Pārkeru Klārku, par kleitu ir sajūsmā: "To uzmērot, es jau tagad jūtos kā līgava." Pārkers gan pagaidām bildinājumu vēl neesot izteicis, jo vēloties sagādāt pārsteigumu.

Par spīti tam, ka Sjūzena jau desmit gadus regulāri pārēdas, viņai vēl ļoti tālu līdz pašas nospraustajam mērķim – sasniegt vairāk nekā 700 kilogramu svaru un iekļūt Ginesa rekordu grāmatā kā pasaulē smagākā līgava.

Viņas ārsts gan iebilst pret veselības bojāšanu šādā veidā, bet sieviete uzskata, ka milzu svars viņu neapdraud. Sieviete ir pārliecināta, ka viņas piemērs palīdzēs lauzt priekšstatu, ka būt resnai ir slikti.

Sjūzena, kurai ir divi dēli – Geibriels (16) un Brendins (12), iepriekš nav bijusi precējusies.

 


Написать комментарий