Daugavpilieši tiek aicināti aktīvi fotografēt mūsu Pilsētas svētku momentus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Jau nedēļu mūsu mūžam jauna pilsēta atzīmē kārtējo dzimšanas dienu. Svētku pasākumi, kas norisinājās mikrorajonos, tiek pārvietoti uz Daugavpils centru, kur notiks svētku galvenie notikumi.

Lai svētku momenti uz ilgu laiku paliktu mūsu atmiņā, tautas fotostudija „Ezerzeme-F” sadarbībā ar Pilsētas domi rīko fotokonkursu „Mana pilsēta – Daugavpils”.
Visi pilsētnieki, kas prot turēt rokās fotoaparātu, tiek aicināti iemūžināt svētku momentus un piedalīties konkursā. Turklāt, tuvākajās brīvdienās notiks daudz pasākumu – sportistu gājiens, Oļega Gazmanova koncerts, sporta sacensības un gladiatoru cīņas. Konkursantu darbus vērtēs piecās nominācijās – "Darbīgā Daugavpils", "Svinīgā Daugavpils", "Sportiskā Daugavpils", "Jaunatnes Daugavpils", "Portrets".

Galvenās prasības – fotogrāfija ir jābūt kvalitatīvai, nedrīkst to apstrādāt ar specialajām programmām, fotogrāfija jāuzņem ar fotoaparātu, nevis ar mobilā telefona kameru.
Fotostudijas locekle Svetlana Pokule Gorod.lv pastāstīja, ka pagaidām diemžēl tikai nedaudzi pilsētnieki izteica vēlmi piedalīties konkursā, bet viņa cer, ka svētku brīvdienas daugavpiliešiem sagādās daudz jaunu emociju un iespaidu, kurus viņi vēlēsies piefiksēt vēsturei.

Tāpēc, ja jums ir vēlme parādīt svētku pilsētu no jūsu skata punkta un nodemonstrēt savas prasmes un iemaņas, droši piedalieties fotokonkursā „Mana pilsēta – Daugavpils”. Savas fotogrāfijas līdz 11.jūnijam ieskaitot sūtiet uz e-pastu ezerzemef@gmail.com. Pieteikuma vēstulē jānorāda autora vārds, uzvārds, vecums, tālrunis, e-pasts un fotogrāfiju nosaukumi (pēc iespējas, divās valodās – latviešu un krievu un norādot nomināciju).

Saskaņā ar konkursa noteikumiem, viens autors var atsūtīt ne vairāk par trim fotogrāfijām, to sižeti un žanri var būt dažādi, galvenais, lai tie atspoguļotu svētku pilsētas noskaņu.

Darbi tiks novērtēti līdz 15.jūnijam, trīsdesmit labākie darbi 26.jūnijā piedalīsies izstādē Daugavpils pilsētas domes foajē.
Katras nominācijas uzvarētāji saņems dāvanas un diplomus. Ir paredzēts pārsteigums no tautas studijas. Visus ar fotogrāfiju izgatavošanu saistītus izdevumus uzņemas studija „Ezerzeme-F”.

Ar nolikumu par fotokonkursa norisi var iepazīties mājas lapā  http://ezerzeme-f.blogspot.com/


Написать комментарий