Laima Vaikule koncertēs Līvānu pilsētas svētkos jūlijā

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Populārās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules koncerts būs kulminācija Līvānu pilsētas svētku pasākumiem, kuri risināsies divas dienas.

Piektdiena, 20.jūlijs būs veltījums Līvānu kapelas „Jūlijs” 25 gadu jubilejai.

Svētku atklāšana 18.00 pie novada domes ar svētku lielgabala zalvi, kam sekos svētku gājiens no domes uz Tradīciju laukumu ar firmu, uzņēmu un iestāžu kolektīvu, NVO, sporta klubu, ielu un mikrorajonu iedzīvotāju, pašdarbības kolektīvu, kā ar novada vadības un viesu piedalīšanos. Līvānu pilsētas

Tradīciju laukumā kopā ar kapelu "Jūlijs" koncertēs dažādi Latvijā populāri šlāgerizpildītāji un pasākumu vadīs Guntis Skrastiņš. Būs Līvānu Goda pilsoņa paziņošana un Līvānu Himnas dziedājums.

Pie amatniecības centra piektdien un sestdien varēs apskatīt Ziedu viļņa Ziedu zvaigznes, turpat piektdienas vakarā būs skatāma novada jauniešu iekārtota brīvdabas viesistaba ar gaismas laternām un fotogrāfijām.

20.jūlijā vakarā Tradīciju laukumā zaļumballe ar grupu "No 1/2 vārda".

Piektdienas pasākumi – bez maksas.

Savukārt sestdien, 21.jūlijā no rīta sporta svētki Ubaglīča stadionā.

Motociklistu parāde un vizināšanās ar močiem.

Bēbīšu svētki pie amatniecības centra.

Līvānu skolu stadionā notiks Latvijas spēkavīru čempionāta posms Siltums Jums un uzņēmēju gadatirgus Tirgoņu iela Līvānos pie kultūras centra.

Sestdienas vakarā no plkst. 19.00 Zaķusalā (pussalā aiz katoļu baznīcas) sāksies svētku lielkoncerts pašā Daugavas krastā. Uzstāsies iemīļoti Dailes teātra aktieri Artūrs Skrastiņš, Artis Robežnieks, Ilze Ķuzule – Skrastiņa un Ērika Eglija.

Būs grupas „Sīpoli” un Mārtiņa Brauna koncerts.

Svētku kulminācijā uz skatuves kāps estrādes dīva Laima Vaikule. Kopā ar viņu būs 15 cilvēku pavadošais sastāvs, grupa „Lady’s Sweet” un Jānis Stībelis.

Pēc koncerta svētku uguņošana un nakts balle ar grupām „Tumsa” un „Klaidonis”.

11.06.2012 , 14:45

livani.lv


Написать комментарий