Noziedznieks Japānā pilsētas centrā nogalina divus cilvēkus, jo 'gribējies kādu nogalināt'

foto gizmodo.com.au
foto gizmodo.com.au

Ar nazi bruņojies vīrietis Japānas pilsētas Osakas centrā nāvējoši sadūris divus cilvēkus, atsaucoties uz Japānas masu mediju svētdien ziņoto, vēsta aģentūra "RIA Novosti".

Par nejaušu garāmgājēju – vīrieša un sievietes – nogalināšanu notikuma vietā aizturētais 36 gadus vecais Kjedzo Isohi paziņojis, ka "vēlējies kādu nogalināt, nav svarīgi ko".

Japāņu mediji šo gadījumu jau nosaukuši par "garāmgājēja - sātana lietu". Tā Japānā apzīmē specifisko nozieguma veidu, kad izskatā visparastākais cilvēks bez iemesla un šķirošanas sāk nogalināt garāmgājējus.

Pats skaļākais šāda veida noziegums notika 2008. gadā Tokijā. Uzbrucējs ar kravas automašīnu iebrauca cilvēku pūlī, aizšķērsoja ielu un sāka ar nazi durt garāmgājējiem. Septiņi cilvēki uzbrukuma rezultātā gāja bojā, bet vairāk nekā 10 ievainoti. 26 gadus vecais uzbrucējs vēlāk policijai paskaidroja, ka speciāli ieradies Tokijā lai kādu nogalinātu, jo esot zaudējis interesi par dzīvi.

2010. gada beigās policija aizturēja vīrieti, kurš ielauzās autobusā un sadūra 13 cilvēkus, 11 no kuriem bija skolēni. Vīrietis atzinās, ka tādā veidā gribējis "izbeigt savu dzīvi".


Написать комментарий