Kārtības noteikumu pārkāpumi nesabojāja svētku dienas Daugavpilī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpilī ir noslēgušies pilsētas 737.dzimšanas dienai veltīti pasākumi.

Latgales reģionālās pārvaldes Kārtības policijas nodaļas vadītājs Ivars Poikāns paziņoja, ka no 8. līdz 10.jūnijam Valsts policijas darbinieki Daugavpilī fiksējuši dažus likuma pārkāpumus.

Tika reģistrēti 8 ģimenes skandāli, 5 huligānisma gadījumi un 18 zādzības, tai skaitā mobilo telefonu zādzības. Ar dažādas pakāpes miesas bojājumiem pēc medicīniskās palīdzības griezās 12 cilvēki.

Pēc Oļega Gazmanova koncerta 1994.gada dzimušais jaunais cilvēks, acīmredzot slavenā krievu dziedātāja spilgtā talanta iespaidā, no jūtu pārpilnības izsita stiklu pilsētas tramvaja logā.

Vēl viens dziesmu «Путаны» un «Мои ясные дни» autora fans, lai labāk redzētu un dzirdētu slaveno dziedātāju, bija uzrāpies uz Vienības nama jumta. 1968.gada dzimušais vīrietis bija paņēmis līdzi alus pudeli un, ieņemot „labāko vietu” skatītāju zālē, nolēma no augšas vērot koncertu.

Ieradušies policijas darbinieki piespieda Gazmanova dziesmu cienītāju, kas turklāt atradās alkohola reibuma stāvoklī, nokāpt lejā.
Vēlāk tika noskaidrots, ka vīrietis bija uzrāpies uz jumta, izmantojot ēkas avārijas kāpnes.

Tagad likuma pārkāpējiem nāksies atbildēt par savām darbībām likuma priekšā, viņu rīcība visdrīzāk tiks kvalificēta kā huligānisms.


Написать комментарий