Svētku Daugavpili fotografēja dažāda vecuma daugavpilieši

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pilsētas svētki, kas pagāja jautri un spilgti, tagad pieder vēsturei un saglabāsies ne tikai pilsētnieku un pilsētas viesu atmiņās, bet arī fotogrāfijās. Jo ar nolūku pagarināt svētku noskaņojumu, tautas fotostudija „Ezerzeme-F” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas domi organizēja fotogrāfiju konkursu „Mana pilsēta – Daugavpils”.

Šāda veida konkurss tiek rīkots otro gadu pēc kārtas, pagājušajā gadā konkursa nosaukums bija „Viena diena Daugavpilī”, bet šogad tas pilnībā tika veltīts Pilsētas svētkiem. Visi interesenti tika aicināti piedalīties konkursā, fotografējot Pilsētas svētku pasākumu interesantākos brīžus, pievēršot uzmanību arī mūsu cilvēkiem, jo viņi ir pilsētas galvenā bagātība.

Fotostudijas locekle Svetlana Pokule Gorod.lv pastāstīja, ka konkursā „Mana pilsēta – Daugavpils” piedalījās aptuveni 25 cilvēki. «Gandrīz tikpat daudz dalībnieku bija arī pirms gada, bet šoreiz konkursa darbu tehniskie parametri un vizuālais saturs ir kvalitatīvāki. Prieks, ka dalībnieku vecums ir ļoti dažāds – no pusaudžiem līdz pensijas vecuma cilvēkiem. Tas nozīmē, ka šāda veida konkursi ir interesanti un ir vērts tos rīkot», - ir pārliecināta Svetlana.

Līdz 15.jūnijam visus konkursantu darbus vērtēs stingra, bet kompetentā žūrija un izvēlēsies 30 labākus darbus piecās nominācijās – "Darbīgā Daugavpils", "Svinīgā

Daugavpils", "Sportiskā Daugavpils", "Jaunatnes Daugavpils", "Portrets". Uzvarētāju darbi piedalīsies izstādē, kas mēneša laikā darbosies Daugavpils pilsētas domes foajē.

Fotoizstāde „Mana pilsēta – Daugavpils” pilsētas domes telpās tiks atklāta pēc nedēļas – 26.jūnijā. Kā arī uzvarētāji tiks apbalvoti ar piemiņas balvām un diplomiem. Ir paredzēta arī speciālā balva no tautas studijas „Ezerzeme-F”.


Написать комментарий