Nāk vasaras saulgrieži

foto neogeo.lv
foto neogeo.lv

Saulriets. Viegla migla kāpj pāri ezeram un vilināt vilina aizmigušu ziedu smaržas pieplūdusī pļava. Tev basas kājas un, liekas, arī dvēsele, jo nepārprotami pārņem dīvaina sajūta, ka neredzams zirnekļa tīkls apvij Tavas basās kājas un liek brist rasas pielijušā pļavā.

Viss saplūst kopā – bernības atmiņas, jaunības laiks, tagadne un pagātne... Tas ir vasaras saulgriežu vilinājums, kad kāds nezināms spēks ieplūst sirdī un pārņem Tevi visu.
Vasaras saulgrieži ir īpašs laiks dabā, jo Saulīte sasniedz augstāko punktu, dabā ir kulminācija, brīdis, kad atvērti vārti uz spēcīgām enerģijām, kad varam daudz ko saprast, iekustināt dažādus pozitīvus procesus un atbrīvoties no tumsas spēkiem, attīrīties no negatīvām enerģijām, uzkrāt ilgam laikam prieku un spēku.

Vasaras saulgriežu nakts ir īsa. Mums jāmācās šo laiku lietderīgi pavadīt, tāpēc aicinām visus dagdāniešus un ciemiņus 22.jūnijā plkst. 21.00 sanākt Lubānas pilskalnā, lai kopā ar folkloras kopām izdzīvotu īsākās gada nakts stāstu, iepītu Jāņu vainagā saules enerģijas pielijušos pļavu ziedus, smeltos spēku no Andrupenes muzejā ceptās maizītes, sadedzinātu nebaltās dienas ugunskura liesmā un gūtu enerģiju visam atlikušā gada cēlienam!

Visi tiekat mīļi gaidīti!


Написать комментарий