Tika nolemts lauzt līgumu ar firmu “Gādība” arī attiecībā uz A.Pumpura ielas rekonstrukciju

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kamēr nav zināmi Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) izmeklēšanas rezultāti par firmas “Gādība” darbību, Daugavpils pašvaldība neatbalstīs ne Biroju, kas firmu tur aizdomās par krāpniecību, ne firmu „Gādība”. Šo informāciju portālam Gorod.lv sniedza vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

Pašvaldība sekos līdzi tam, kādā tempā tiek veikti darbi objektos, kuros strādā minētā firma, un termiņu neievērošanas gadījumā dome ir gatava lauzt līgumus un izsludināt jaunus iepirkumus.

Kā zināms, ar firmu “Gādība” jau ir lauzts līgums par Vienības ielas rekonstrukciju eiroprojekta ietvaros. Kā kļuva zināms portālam Gorod.lv, pašvaldība ir pieņēmusi lēmumu lauzt ar firmu līgumu arī attiecībā uz A.Pumpura ielas rekonstrukciju. Jāatzīmē, ka darbi minētajā ielā jāpabeidz līdz 15.jūnijam, taču nedēļu pirms termiņa vēl nav ielikta seguma trešā kārta, nav veikti apzaļumošanas darbi.

Attiecībā uz pārējiem objektiem ir zināms, ka minētās firmas būvnieki pabeidz volejbola skolas renovāciju, kurā ir palicis neliels darbu apjoms, tiks nodoti darbi Rotko mākslas centrā. Tiek turpināti Saules skolas renovācijas darbi, kur bija papildus darbu iepirkumi.

«Ja pašvaldībai radīsies šaubas par to, vai “Gādība” iekļaujas termiņos pārējos objektos, tiks lemts jautājums par līgumu laušanu», - teica V.Širjakovs.


Написать комментарий