Domē pateicās Pilsētas svētku organizatoriem

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien Daugavpils domes konferenču zālē notika svinīgais pasākums, kura gaitā tika izteikta pateicība tiem, kas piedalījās Pilsētas svētku organizēšanā un palīdzēja pieņemt viesus, nodrošināt pilsētnieku drošību utt.

Pateicības rakstus saņēma pat domes autovadītāji, bet pilsētas plašsaziņas līdzekļu žurnālisti un fotogrāfi, kuri ziņoja par gatavošanos svētkiem un svētku pasākumiem, atzīmējot to, kas tiešām bija labi izdevies, tika pieminēts tā starp citu, atzīmējot, ka viņi strādāja „gandrīz labi”.

Vicemērs Vitālijs Azarevičs, sveicinot klātesošus, atzīmēja, ka svētki ir izdevušies, par ko liecina gan klātesošo atsauksmes, gan pilsētas viesu skaits. Īpašu pateicību V.Azarevičs izteica Kultūras pārvaldei un Sporta pārvaldei, kuras jau no gada sākuma gatavojās svētkiem. Vairāki pilsētnieki atzīmēja, ka šie svētki bija labākie pēdējo gadu laikā, paziņoja V.Azarevičs.

Pateicības rakstus un suvenīrus pasniedza 4 bankām par sponsoru palīdzību; firmām, kas bija atbildīgas par viesu ēdināšanu un naktsmājām, par drošību, puķēm, bērnu atrakcijām; domes autovadītājiem; domes darbiniekiem, kas pavadīja brālības pilsētu delegācijas. Pateicības rakstus pasniedza arī policijas darbiniekiem, apsardzes firmām, pašvaldības organizācijām un struktūrām, kas bija atbildīgas par tīrību un kārtību. Izteica pateicību arī Jauniešu departamentam, pilsētas galvenajam māksliniekam, personīgi pateicās domes preses dienesta un citiem domes darbiniekiem. Pateicības rakstu saņēma Olimpiskais centrs, teātris, muzeja, bibliotēka, kultūras biedrības, bērnu un jauniešu centrs „Jaunība”, Latviešu kultūras centrs. Īpašu pateicību izteica svētku režisoram Jānim Butkevičam un cilvēkiem, kas bija atbildīgi par pasākumu izskaņošanu.

Pasākuma noslēgumā vicemērs Līvija Jankovska atzīmēja, ka domes vadība īpaši lepojas ar pilsētas svētkiem, par ko viņa ir pateicīga organizatoriem, kuri darbojās kā viens veselums. Klātesošajiem tika parādīta prezentācija par to, kā pagāja svētki, pēc kuras apbalvotie devās pie svētku galda, kurš bija sagatavots tieši viņiem.


Написать комментарий