Daugavpils autotransporta mezgla otrās kārtas rekonstrukcijas finanšu piedāvājumi nepārsniedza projekta kvotu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Vakar, 13.jūnijā, tika atvērtas aploksnes ar firmu piedāvājumiem, kuras piedalījās atklātajā konkursā par autotransporta mezgla rajonā esošo ielu rekonstrukciju Daugavpilī (Vidzemes, A.Pumpura un Višķu ielas).

Projekts ir sadalīts 3 daļās, tāpēc tika novērtēti piedāvājumi katrā daļā. Municipālā mājas lapa ziņo, ka tika saņemti 4 piedāvājumi. SIA „Igate” A daļā iesniedza piedāvājumu par summu 1 188 890 lati, SIA „Ceļi un tilti” C daļā iesniedza piedāvājumu par 372 298 latiem, „Binders” A daļā – 1 077 777 lati, B daļā — 3 317 777. Visās daļās piedāvājumus iesniedza firma „Paņevežas ceļi”: A daļā - 846 469 lati, B daļā — 3 533 038 lati, C daļā – 367 681 lati.

Likuma noteiktajā kārtībā iepirkumu komisija izvērtēs piedāvājumus un pieņems lēmumu par uzvarētāju. Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka pretendentu zemākie finanšu piedāvājumi iekļaujas projekta piešķirto līdzekļu ietvaros.

Atgādināsim, ka ar transporta mezglu saistītu ielu rekonstrukcijas darbi tiks veikti, izmantojot mezgla būvniecības rezultātā ietaupītos līdzekļus. Daugavpils pašvaldībai izdevās vienoties ar ministriju par to, ka būvniecības rezultātā ietaupīti 6,5 miljoni latu tiks izmantoti, lai rekonstruētu ar jaunu objektu saistītās ielas.


Написать комментарий