Pugačova skaidro, kāpēc nebrauks uz 'Jauno vilni'

foto spletnik.ru
foto spletnik.ru

Par Krievijas popmūzikas primadonnu dēvētā dziedātāja Alla Pugačova (attēlā) nebrauks uz jauno izpildītāju konkursu Jaunais vilnis Jūrmalā, jo esot zaudējusi interesi par šo pasākumu.

Pugačova jau kopš festivāla dibināšanas 2002. gadā bijusi tā atbalstītāja, kā arī nodibinājusi pati savu prēmiju 50 000 ASV dolāru apmērā, par kuras likteni pagaidām vēl nav īstas skaidrības.

Atbildot uz viņas daiļrades cienītāju jautājumiem savā oficiālajā mājaslapā, primadonna pavēstīja, ka pati atteikusies būt par konkursa mūzu, lai gan iepriekš izskanēja informācija, ka to nevēlas viens no konkursa organizatoriem Igors Krutojs, kurš Pugačovai pārmeta pārāk aktīvu darbošanos Krimas mūzikas festivālā.

"Šī festivāla mērogs un formāts mani vairs neinteresē. Savulaik es palīdzēju atdzīvināt šo konkursu un uzskatu, ka mana misija līdz ar to ir izpildīta," dziedātājas teikto citē Krievijas mediji.

Spriežot pēc dziedātājas nākamajām atbildēm, šobrīd Pugačovu daudz vairāk aizrauj jaunu talantu meklēšana personīgo šovu ietvaros.

"Šobrīd ēteru pilda saldie zēni, pusplikas meitenītas – vesels bars neinteresantu, infantilu cilvēku… Tas ļauj skatītājiem secināt, ka arī viņi tāpat var dziedāt. Un kāpēc gan ne? Ņemsim un sāksim čukstēt "la-la-la-la-la-la". Tāpēc veikt atlasi ir ļoti sarežģīti. Nākas daudzus noklausīties. Bet, ja izdzirdēšu kaut kripatiņu talanta, ar prieku palīdzēšu," savā vērtējumā par situāciju popmūzikā dalās Krievijas zvaigzne.

Viņasprāt, jāprot cilvēkā saskatīt talanta dzirkstele, pat ja šobrīd, iespējams, viņš dzied ne visai labi. "Es noklausos divas notis, un ar to man pietiek, lai saprastu, ko var izveidot. Talantīgiem cilvēkiem nolaižas rokas, kad viņi nespēj iekļūt radio un televīzijā.

Protams, viņiem rodas iespaids, ka itin viss notiek par naudu. Ticiet man - ne viss! Ja producenti izdzirdēs kādu neiedomājami talantīgu dziedātāju, pirmais, ko viņi padomās – kā ar šī vārda palīdzību nopelnīt naudu. Tāpēc uzreiz grābs ciet, varat man ticēt! Bet dot iespēju sevi parādīt – to es uzskatu par savu pienākumi. Man palīdzēja, un es palīdzēšu," sola dziedātāja.

Konkursa fināls Jūrmalā norisināsies no 24. līdz 29. jūlijam, un Latviju tajā pārstāvēs grupa Framest. Šogad to neapmeklēs vairākas Krievijas šovbiznesa slavenības, tostarp Pugačovas dzīvesbiedrs, parodists Maksims Galkins un bijušais vīrs Filips Kirkorovs.


Написать комментарий