Gorod.lv lasītāji brīvdienas vēlas pavadīt laukos, vasarnīcā vai citā valstī

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Viens slavens humorists kādreiz pajokoja, ka brīvdienas ir nepieciešamas, lai nogurtu mājās un pēc tam atpūstot darbā. Bet, ja nopietni, pelēkā ikdiena palīdz pilnā mērā izjust brīvdienu burvību un svētku jautrību.

Brīvdienas palīdz atpūsties no darba, ikdienas rūpēm un problēmām un veltīt laiku iemīļotākajām nodarbēm – palasīt grāmatu, aiziet uz kino, satikties ar draugiem vai neko nedarīt, guļot uz dīvāna pie televizora. Taču diemžēl ne vienmēr mūsu vēlēšanās sakrīt ar mūsu iespējām, tāpēc nereti cerētā brauciena ar draugiem pie dabas krūts vietā nākas palikt trokšņainajā pilsētā.

Brīvdienas nav tālu, tāpēc Gorod.lv nolēma noskaidrot savu lasītāju viedokli – kur viņi vēlētos pavadīt savas brīvdienas.
Izrādījās, ka lielākā respondentu daļa – 37% – vēlētos pavadīt brīvdienas vasarnīcā vai laukos. Droši vien urbanizācija ir apnikusi mūsu cilvēkiem un viņi vēlētos atpūsties klusumā svaigajā gaisā, klausoties putnu dziesmas.

36% mūsu aptaujas dalībnieku savās brīvdienās labprāt aizbrauktu uz kādu citu pilsētu vai pat valsti, lai nomainītu apkārtējos apstākļus, gūtu jaunus iespaidus un vienkārši labi atpūstos.

Vēl 11% respondentiem patiktu palikt mājās, viņi ir pārliecināti, ka mājās pat sienas palīdz, tāpēc brīvdienās viņi neko citu nevēlētos, kā pavadīt laiku mājās, 10% respondentu gribētu pavadīt savas brīvdienas kādā viesu namā. 4% brīvdienās neplāno nekur braukt, jo arī pilsētā ir iespējams labi pavadīt laiku un izklaidēties.


Написать комментарий