Šodien desmit pilsētas skolu devītklasniekiem gaidāmas izlaiduma balles

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šodien desmit Daugavpils skolās pulcēsies skaisti devītklasnieki, viņu priecīgi vecāki, skolotāji un viesi, lai piedalītos izlaiduma ballēs. Ceram, ka ne īpaši labvēlīgi laika apstākļi nesabojās beidzēju garastāvokli, jo vairāk nekā mēnesi viņi cītīgi gatavojās un nodeva eksāmenus un ieskaites, bet šodien iesoļos pieaugušo dzīvē.

Saskaņā ar Daugavpils Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes datiem, kopumā pilsētas skolas šajā mācību gadā pabeidz 734 devītklasnieki.

Pirmie izlaiduma pasākumā piedalīsies Logopēdiskās internātskolas devītklasnieki. Svinīgais pasākums sāksies plkst.11:00.

Plkst.14:30 kinoteātrī Renesanse uz svinīgo pasākumu sakarā ar veiksmīgi pabeigto pamatskolu pulcēsies J. Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas devītklasnieki.

Plkst.16:00 sāksies svinīgais izlaiduma vakars 15.vidusskolas beidzējiem un Saskaņas pamatskolas devītklasniekiem, pasākumi notiks skolu aktu zālēs.

Plkst.17:00 kinoteātrī Renesanse notiks Centra ģimnāzijas devītklasniekiem domātais izlaiduma vakars. Šajā pašā laikā lielajā dzīvē savus skolēnus pavadīs arī Valsts ģimnāzija, 3.vidusskola, 17.vidusskola un 11.pamatskola, bet Valsts poļu ģimnāzijā svinīgais pasākums sāksies plkst.18:00 skolas telpās Marijas ielā 1.

Rīt, 16.jūnijā, plkst.15:00 izlaiduma vakarā piedalīsies Saskaņas pamatskolas 9b.klase. Bet plkst.16:00 svinīgais pasākums notiks 16.vidusskolā.

Daugavpils krievu liceja devītklasnieki kopā ar skolotājiem, kuratoriem, vecākiem un draugiem izlaiduma ballē piedalīsies plkst.17:00.

Gorod.lv apsveic visus skolas beidzējus un viņu vecākus ar pirmo lielo pārbaudi – izlaiduma eksāmeniem – un, neskatoties uz laika apstākļiem, novēl saulainu noskaņojumu, jautru izlaiduma balli un lielisku vasaras atpūtu!


Написать комментарий