Rēzeknē notiks sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām

foto europlan-online.de
foto europlan-online.de

Rēzeknes pilsētas domes Sociālās aprūpes pārvalde sadarbībā ar Sporta pārvaldi 12. jūlijā Sporta pārvaldes stadionā organizēs jau sestās sporta spēles cilvēkiem ar īpašām vajadzībām, informē Sociālo pakalpojumu nodaļas vadītāja Inese Nipere.

Sporta spēlēs piedalīsies Sociālās aprūpes pārvaldes Pensionāru sociālo pakalpojumu centra klienti, bērni no Dienas aprūpes centra „Īpašais bērns”, kā arī Rēzeknes invalīdu biedrības, Invalīdu un viņu draugu apvienības „Impulss”, Latvijas Neredzīgo biedrības Rēzeknes teritoriālās organizācijas un Latvijas Nedzirdīgo savienības Rēzeknes reģionālās biedrības biedri, Diabētu biedrība, biedrība „Eņģeļi ar mums”, laipni aicināti arī šī pasākuma atbalstītāji.

Sporta spēļu dalībnieki sacentīsies vairākos sporta veidos: vieglatlētikas disciplīnās – 100 m skrējienā, lodes grūšanā, tāllēkšanā no vietas, kā arī basketbola metienos, futbola soda sitienos, lidojošo šķīvju mešanā. Notiks sacensības arī dambretē, novusā, armrestlingā, glāzīšu piramīdu celšanā, tenisa bumbiņu mešanā un dartā jeb šautriņu mešanā. Vairākas sporta spēļu dalībnieku komandas izmēģinās spēkus petankās jeb mauriņa boulingā, varēs piedalīties ģimeņu stafetēs.


Написать комментарий