Bērni vizinājušies ar norakstītu "Audi 80" markas auto. Tā vadītājs nav izvēlējies drošu braukšanas ātrumu, rezultātā spēkrats nobraucis no ceļa un apgāzies. Iespējamais auto vadītājs - 2000.gadā dzimis zēns nogādāts slimnīcā. Pārējiem cietušajiem - 1998.gadā dzimušam jaunietim, 2010.gadā un 2011.gadā dzimušiem zēniem medicīniskā palīdzība sniegta uz vietas.

VP Zemgales reģiona pārvaldes pārstāvis intervijā Latvijas Radio atzina, ka 2000.gadā dzimušais spēkrata vadītājs slimnīcā nogādāts smagā stāvoklī. Automašīnu bērniem esot iedevusi māte. "Ļāvusi zēniem braukt it kā pa pļavu, bet puiši izbraukuši uz ceļa," intervijā radio sacīja policijas darbinieks, norādot, ka par mātes atbildību notikušajā lems kriminālpolicija.

Savukārt Mārupes novadā ceturtdien uz autoceļa Salaspils – Babīte kāda 1981.gadā dzimusi sieviete ar "Ford" markas auto uzbraukusi 1948.gadā dzimušam velosipēdistam, kurš no gūtajām traumām notikuma vietā miris. Automašīnas vadītāja un pasažiere, 2007.gadā dzimusi meitene, no hospitalizācijas atteikušās.

Savukārt Jūrmalā kāds motocikla "Yiying" vadītājs, braucot pa Dzintaru prospektu, nespēja tikt galā ar spēkrata vadību, aizķēra pretējā brauktuves pusē esošo koku un pēc tam iebrauca žogā. Negadījumā cieta divi vīrieši, kuri abi nonākuši slimnīcā reanimācijā. Viens no viņiem dzimis 1988.gadā, otra identitāte pagaidām nav noskaidrota. Policija skaidro notikušā apstākļus, arī to, kurš no cietušajiem bijis pie motocikla stūres.

Kopumā aizvadītajā diennaktī reģistrēti 70 ceļu satiksmes negadījumi. 16 negadījumos cieta kopumā 24 cilvēki, no kuriem viens gājis bojā.