Daugavpilī Latgales pašvaldību vadītāji tiksies ar E.Sprūdžu aiz aizslēgtajām durvīm

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā jau ziņojām, pagājušajā nedēļā Daugavpils domē notika tikšanās, kurā piedalījās Daugavpils, Daugavpils novada, Krāslavas, Līvānu pārstāvji un Latgales plānošanas reģiona (LPR) pārstāvji. Par tikšanās iemeslu bija neskaidrība turpmākajā valdības rīcībā attiecībā uz apstiprinātā Latgales attīstības plāna realizāciju.

11.jūnija nenotika domē ieplānotā ārkārtas sēde, jo uz to neieradās uzaicinātais premjerministrs Valdis Dombrovskis. Tika nolemts pārcelt tikšanos uz 18.jūniju.

Ir cerība, ka šoreiz saruna par plāna likteni tomēr notiks, jo domes preses dienests ir izplatījis informāciju, ka 18.jūnijā plkst.9:00 domē ieradīsies Latgales pašvaldību vadītāji, lai tiktos ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministru Edmundu Sprūdžu. Tikšanās notiks aiz aizslēgtajām durvīm, tāpēc žurnālisti informācijas saņemšanai tiek gaidīti pēc 2 stundām.

Atgādināsim, ka apstiprinātajā Latgales attīstības plānā tika iekļauti vairāk kā 400 priekšlikumi par situācijas uzlabošanu mūsu reģionā, bet ideju realizācijai domātais kopfinansējums varētu sastādīt vairāk nekā 50 000 000 latu.


Написать комментарий