Delegācijas sastāvā pašvaldības uzņēmumu pārstāvji devās uz Harbinu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Saskaņā ar tradīciju Daugavpils domes delegācija jūnijā devās ar vizīti uz brālības pilsētu Harbinu (Ķīna). 

Domes preses dienests portālam Gorod.lv paziņoja, ka šoreiz delegācijas sastāvā ir Biznesa attīstības nodaļas vadītājs Vladimirs Nadeždins, deputāts Jevgeņijs Ustinskovs, uzņēmuma „Daugavpils ūdens” tehniskais direktors Juris Sarkans un viens no uzņēmuma “Daugavpils siltumtīkli” inženieriem.

Jāatzīmē, ka Daugavpils un Harbina apmainās ar delegācijām no 2003.gada, kad starp pilsētām tika noslēgts sadarbības līgums. Agrāk delegācijas no Daugavpils pieredzes apmaiņā brauca uz Harbinu divas reizes gadā – ziemā, kad tur notiek Sniega un ledus festivāls, un vasarā, kad tiek organizēta Harbinas Starptautiskā tirdzniecības un rūpniecības izstāde.

Šajā ziemā delegācija no Daugavpils Ķīnu neapmeklēja, bet tika nolemts apmeklēt 23.Harbinas Starptautisko tirdzniecības un rūpniecības izstādi, kas notiek no 2012.gada 15.jūnija līdz 19.jūnijam. Zīmīgi, ka šoreiz delegācijas sastāvā netika iekļauts neviens no vietējo uzņēmēju pārstāvjiem. Ceram, ka šī vizīte būs noderīga pašvaldības uzņēmumiem, kuru pārstāvji devās apgūt tālās valsts pieredzi.


Написать комментарий