Toms Krūzs krāpjot sievu ar 'Bonda meiteni'

foto oleole.com
foto oleole.com

Slaveno Holivudas aktieri Tomu Krūzu tur aizdomās par neuzticību sievai - aktrisei Keitijai Holmsai, jo viņa kolēģu attiecības ar krievu modeli Olgu Kuriļenko esot izvērtušās par romantisku sakaru. Pats Krūzs šo informāciju pagaidām gan nekomentē.

Krūzs aktīvi filmējas un šobrīd ir aizņemts fantastikas trillerī Oblivion (Aizmiršanās) - šajā filmā viņa partnere ir ukraiņu izcelsmes modele un aktrise Kuriļenko.

Trīsdesmit gadus vecā Kuriļenko kļuva pazīstama ar Džeimsa Bonda meitenes lomu filmā Quantum of Solace (Mierinājuma kvants), kas iznāca uz ekrāniem 2008. gadā.

Savukārt jaunā filma, kuras režisors ir Džozefs Kosinskis, vēsta par cilvēku smago likteni pēc tam, kad Zemi iekarojuši citplanētieši. Lai iznīcinātu iebrucējus, Krūza varonim jāatgriežas uz Zemes.

Toms un Olga, kas filmā daudz strādā kopā, arī ārpus filmēšanas laukuma pavada daudz laika kopā. Tabloīdi jau ievērojuši, ka viņu attiecības pārsniedz kolēģu draudzības robežas.

Kāds no paparaci jau apgalvo, ka viņa rīcībā ir fotogrāfija, kurā Krūzs un Kuriļenko pieķerti, dūdojam tālu no filmēšanas laukuma. Lai gan šī informācija varētu satraukt Krūza dzīvesbiedri Keitiju Holmsu, Toms un Olga atsakās komentēt šo informāciju.

Baumotāji tostarp apliecina, ka nav nekāds pārsteigums, ka Krūzs pievērsis uzmanību Kuriļenko - ukraiņu modele ir ne tikai līdzīga Holivudas aktiera sievai, bet pat izskatās labāk nekā Keitija, kura īpaši nerūpējas par savu ārieni.

Paparaci ne reizi vien pieķērušu Holmsu dīvainā vai nevērīgā apģērbā, bet nesen viņa pat šokējusi ar nenokrāsotiem sirmiem matiem, kas tikai 33 gadus vecajai aktrisei licis izskatīties ievērojami vecākai.

Savukārt Toms Krūzs jaunas attiecības meklē tikai profesionālās aprindās - gan visas trīs viņa sievas, gan vairums mīļāko bijušas aktrises.


Написать комментарий