„Gādība”, visdrīzāk, paliks bez vēl viena objekta

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Kā tika ziņots, Daugavpils pašvaldība nolēma lauzt vēl vienu līgumu ar firmu „Gādība”. Nesen tika lauzts līgums par Vienības ielas rekonstrukciju, pašlaik firmai tika nosūtītas divas vēstules par A.Pumpura ielas darbu termiņu ievērošanu. Sakarā ar to, ka uzņēmējs nereaģē uz vēstulēm, līgums tiks lauzts vienpusējā kārtībā, portālam Gorod.lv paziņoja vicemērs Vjačeslavs Širjakovs.

Pašvaldība turpina sekot līdzi darbiem, kas notiek pārējos objektos un kur darbus veic minētais uzņēmējs. Šobrīd firmai vajadzēja iesniegt dokumentus, kas apliecina, ka Saules skolas renovācijas darbu termiņš (šī gada rudens) tiks ievērots. Taču dome pagaidām nav saņēmusi dokumentus, kas garantētu, ka darbi tiks pabeigti noteiktajā termiņā, tāpēc, visdrīzāk, līgums tiks lauzts, un tiks izsludināts jaunais iepirkums.

Līdzīga situācija varētu rasties ar darbiem Rotko mākslas centra veidošanā, kurus arī veic firma „Gādība” – pastāv darbu virkne, kurus firmai ir jāveic tuvākajā laikā. Ja darbi netiks izpildīti, arī šis līgums varētu būt lauzts, paziņoja V.Širjakovs.


Написать комментарий