Aknīstē zemes nogruvumā gājis bojā 'Hektor' strādnieks

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Pēc zemes nogruvuma tranšejā Aknīstes psihoneiroloģiskās slimnīcas teritorijā gājis bojā SIA "Hektors" strādnieks, vēsta laikraksts "Brīvā Daugava".

Traģisks notikums risinājās trešdien vakarpusē Aknīstes psihoneiroloģiskās slimnīcas teritorijā, kur būvē stacionāra jaunais korpuss, un todien pie tā strādāja SIA "Hektors" vīri. Nelaimes gadījuma rezultātā ar zemēm tranšejā tika apbērts kāds strādnieks, SIA darbinieks, 1970. gadā dzimis Jēkabpils iedzīvotājs.

SIA "Hektors" vadītājs Bronislavs Ivanovskis laikrakstam "Brīvā Daugava" šo faktu apstiprināja, taču par traģēdijas iemesliem neko vairāk nevarēja pateikt, jo pašlaik notiek notikuma izmeklēšana, pie kā strādā policijas un darba drošības dienesta darbinieki.

"Pēkšņi iebruka tranšeja un cilvēks, kas tur atradās, tika apbērts ar zemi. Viņu tūlīt centās izglābt, bet nepaspēja. Strādnieks jau bija miris. Tas notika pulksten 16:30," stāstīja Ivanovskis.

Zemgales reģiona policijas pārvaldes sabiedrisko attiecību speciāliste Diāna Purviņa informēja, ka pagaidām neko nevar pateikt, kamēr nav beigusies izmeklēšana.


Написать комментарий