'Skonto' pēc uzvaras panāk virslīgas līderus 'Daugavu'

foto lff.lv
foto lff.lv

Latvijas virslīgas futbola čempionāta spēlē ceturtdien "Skonto" ar rezultātu 4:0 (0:0) savā laukumā pārspēja "Gulbenes" komandu, turnīra tabulā pietuvojoties līdervienībai Daugavpils "Daugava".

Uzvarētājiem ar vārtu guvumiem izcēlās Valērijs Šabala, Vitālijs Maksimenko, Ruslans Mingazovs un Alans Siņeļņikovs. Tikmēr "Gulbenes" labā precīzi sita Rejs Išikava.

Savukārt "Liepājas metalurgs" savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Daugavpils "Daugava" vienību.

Uzvarētājiem bumbu pretinieku vārtu tīklā raidīja Valērijs Afanasjevs un Oskars Kļava.

Tikmēr "Jūrmalas" un "Jelgavas" vienības nospēlēja bezvārtu neizšķirti 0:0, savukārt čempionvienība "Ventspils" savā laukumā ar 1:0 (0:0) uzvarēja "Metta"/LU komandu.

"Ventspils" komandā uzvaras vārtus guva Daniils Turkovs.

Virslīgas čempionāta kopvērtējuma līderpozīcijā izvirzījās "Skonto" komanda, kas 14 spēlēs tikusi pie 28 punktiem, bet tikpat punkti 15 spēlēs ir Daugavpils "Daugava" vienībai. Trešajā un ceturtajā vietā ar 26 punktiem ir JPFS/FK "Spartaks" vienība, kas aizvadījusi 15 spēles, un "Ventspils", kas aizvadījusi 14 mačus, bet labāko piecinieku noslēdz "Liepājas metalurgs", kas 13 spēlēs izcīnījusi 31 punktu.

Pa 16 punktiem izcīnījušas Rīgas "Daugavas" (15 spēles) un "Jūrmalas" (14 spēles) komandas, 15 punkti 15 spēlēs "Gulbenes" vienībai, bet "Jelgava" ar 11 punktiem 14 spēlēs ir devītajā vietā. Pēdējā ar 10 punktiem 14 spēles ir "Metta/LU" vienība".


Написать комментарий