Daugavpils cietoksnī drīzumā tiks pabeigti komunikāciju sistēmu izvietošanas darbi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Portālam Gorod.lv ir prieks paziņot labas ziņas Cietokšņa iedzīvotājiem, kuri bija spiesti atcerēties figūru laukumu un ilgu laiku domāt par to, kādā veidā iespējams nokļūt pie savas mājas.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs paziņoja, ka grūtu pārrunu gaitā izdevās panākt vienošanos ar galveno darbuzņēmēju, kas veic darbus projekta ietvaros un maina komunikāciju sistēmas cietoksnī, saskaņā ar vienošanos galvenais darbuzņēmējs 4 reizēs palielinās brigāžu skaitu, kas strādā objektā.

Tuvākajā laikā mikrorajona iedzīvotāji pamanīs būtisku izrāvienu darbu veikšanas gaitā. Neskatoties uz to, ka komunikāciju sistēmu maiņas un ceļa seguma ielikšanas termiņš tika pagarināts līdz 2013.gada martam, būvnieki sola pabeigt visus darbus jau šogad.

Atgādināsim, ka darbi projekta ''Daugavpils cietokšņa infrastruktūras - ielu kompleksais labiekārtojums un inženiertīklu renovācija'' ietvaros tika uzsākti 2010.gada aprīlī. Būvniecības darbus veic firma „Binders”, būvuzraudzību veic firma „Inri”, autoruzraudzība ir tehniskā projekta autores firmas „L4” ziņā.


Написать комментарий