Daugavpilī veiksmīgi tiek veiktas hidrauliskās pārbaudes

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpilī notiek sagatavošanās jaunajai apkures sezonai – uzņēmums „Daugavpils siltumtīkli” turpina veikt hidrauliskās pārbaudes, lai noteiktu apkures sistēmu derīgumu pirms ekspluatācijas jaunajā sezonā.

Uzņēmuma „Daugavpils siltumtīkli” vadītājs Māris Laudiņš portālam Gorod.lv paziņoja, ka Daugavpilī jau ir pārbaudītas 4 zonas. Cietokšņa mikrorajonā pārbaudes tika veiktas ātri, tikai vienā vietā tika konstatēti nelieli bojājumi. TC-2 zonā arī lieli bojājumi netika konstatēti, par četriem bojājumiem kļuva zināms pēc TC-3 zonas pārbaudes. Arī Kalkūnos pārbaude norisinājās veiksmīgi, un tajā pašā dienā tika pieslēgta karstā ūdens padeve.

Pirmdien, 25.jūnijā, pārbaudes notiks Ruģeļos, 2.jūlijā – pilsētas centrā. Cilvēkiem, kuri hidraulisko pārbaužu laikā brauc prom no dzīvokļiem, piemēram, dodas atvaļinājumā, speciālisti iesaka savlaicīgi sarunāt ar uzticamiem kaimiņiem vai draugiem, lai viņi pēc hidraulisko pārbaužu beigām pārbaudītu, vai visas sistēmas dzīvoklī ir kārtībā. Ja atstājat dzīvokli uz ilgāku laiku, lai izvairītos no nepatīkamiem pārsteigumiem, labāk ir jāpārtrauc ūdens padeve dzīvoklī.


Написать комментарий