Oficiāli: Nolans arī nākamgad būs izlases galvenais treneris

foto niagaracc.suny.edu
foto niagaracc.suny.edu

Latvijas Hokeja federācija (LHF) nolēmusi turpināt sadarbību ar kanādiešu speciālistu Tedu Nolanu, kurš arī nākamgad veiks valstsvienības galvenā trenera pienākumus, portālam Sportacentrs.com apstiprināja izlases ģenerālmenedžeris Māris Baldonieks.

Jau pēc čempionāta izskanēja runas, ka LHF vadība ar Nolana darbu ir apmierināta un vēlētos sadarbību ar pieredzējušo speciālistu turpināt. Tagad tas apstiprināts oficiāli. Vēl gan nav zināms, vai Nolans, tāpat kā aizvadītajā gadā, arī šajā asistēs Latvijas U20 izlasei. "Apspriedīsim plānus. Man ir sastādīts kopējais darbu saraksts un vasaras laikā iesim tam cauri," sacīja Māris Baldonieks, kurš norādīja, ka arī Nolana palīgu meklēšana ietilpst darba pienākumos.

54 gadus vecais Teds Nolans trenera karjeras laikā vadījis Bufalo "Sabres" un Ņujorkas "Islanders" klubus Nacionālajā Hokeja līgā, °bet pirms stāšanās pie Latvijas izlases stūres Nolana pēdējais ieraksts CV bija Amerikas Hokeja līgas (AHL) vienības Ročesteras "Americans" vadīšana.

Nolana vadībā Latvijas hokejisti 2012. gada pasaules čempionātā Stokholmā izcīnīja desmito vietu, kas ir labākais sasniegums kopš 2009. gada, kad mūsējie spēlēja ceturtdaļfinālā un turnīru noslēdza septītajā pozīcijā.

22.06.2012 , 16:30

sportacentrs.com


Написать комментарий