Latvijā ierodas ASV valsts sekretāre Klintone

foto articles.businessinsider.com
foto articles.businessinsider.com

Ceturtdien Latviju apmeklēs ASV valsts sekretāre Hilarija Klintone, portālu "Delfi" informēja ASV vēstniecība Latvijā.

Vizītes laikā plānotas tikšanās ar Latvijas augstākajām amatpersonām, lai apspriestu virkni jautājumu, tostarp kopīgās saistības attiecībā uz NATO misijām un prioritātēm un ekonomiskās krīzes pārvarēšanu Latvijā.
Vizītes laikā, neformāla foruma ietvaros, ASV valsts sekretāre tiksies ar jauniešiem un NVO līderiem no visas Latvijas. ASV valsts sekretāre piedalīsies arī ielas pārdēvēšanas ceremonijā par godu bijušajam valsts sekretāra vietniekam Samneram Velsam.
ASV valsts sekretāres vizītes laikā ceturtdien Rīgā jārēķinās ar dažādiem satiksmes ierobežojumiem.

Laikā no pulksten 4 līdz pulksten 16 būs aizliegts automašīnām apstāties Aspazijas bulvāra abās pusēs, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Teātra ielu; Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu; Amatu ielas abās pusēs, posmā no Šķūņu ielas līdz Meistaru ielai, kā arī stāvlaukumā pie Lielās ģildes; Šķūņu ielas abās pusēs, posmā no Tirgoņu ielas līdz Amatu ielai; Arhitektu ielā; Merķeļa ielā, posmā no Arhitektu ielas līdz Inženieru ielai; Smilšu ielas labajā pusē, posmā no Vaļņu ielas līdz Jēkaba ielai; Jēkaba ielas abās pusēs, posmā no Doma laukuma līdz Mazajai Pils ielai; Raiņa bulvārī, posmā no Brīvības bulvāra līdz Krišjāņa Barona ielai; Brīvība bulvārī, posmā no Raiņa bulvāra līdz Merķeļa ielai.

Savukārt laika posmā no pulksten 7 līdz pulksten 14 apstāšanās būs ierobežota Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Atstātos transportlīdzekļus pārvietos uz tuvāko atļauto vietu. Šie ierobežojumi neattiecas uz operatīvo transportu.

Ceturtdien būs aizliegta arī ūdens transportlīdzekļu satiksme.

Nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi un gājēju kustība Līvu laukumā, Citadeles ielā, Amatu ielā, Brīvības bulvārī, Raiņa bulvārī, Aspazijas bulvārī, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī, Brīvības pieminekļa laukumā un Remtes ielā.

Lai nodrošinātu delegācijas pārstāvju autotransporta kolonnas piebraukšanu pie apmeklējamiem objektiem, nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs transportlīdzekļu satiksmi trīs minūtes pirms delegācijas transportlīdzekļu kolonnas braukšanas sākuma noteiktajā maršruta posmā, brīdina domē.


Написать комментарий