Keitija Perija uz nezināmu laiku pamet skatuvi

foto wallpaperstock.net
foto wallpaperstock.net

Dziedātāja Keitija Perija (attēlā) pēc dokumentālās filmas Katy Perry: Part of Me pabeigšanas nolēmusi uz laiku apturēt savus muzikālos projektus.

Kā izteikusies 27 gadus vecā Perija, kuras filmas pirmizrāde Holivudas Ķīniešu teātrī norisinājās šonedēļ, viņai vajadzīgs laiks, lai sadziedētu sirdslietās gūtās brūces un tiktu skaidrībā ar sevi.

Pēc šķiršanās no britu komiķa Rasela Brenda šī gada janvārī Keitija visu enerģiju veltīja darbam un šobrīd atzīst, ka ir fiziski un garīgi nogurusi.

Dziedātājas producents atklājis, ka darbs pie biogrāfiskās filmas Katy Perry: Part of Me viņai atsaucis prātā gan priecīgas, gan bēdīgas atmiņas, kas saistītas ar Raselu, un tas viņu "izsitis no ierindas". Pagaidām netiek ziņots, uz cik ilgu laiku Perija iecerējusi pamest skatuvi.

Savukārt filmas pirmizrādē dziedātāja izskatījās ļoti enerģiska, iepriecinot fanus ar koši krāsainu priekšnesumu, kurā viņa izkāpa no milzīgas popkorna kārbas un uzstājās ar lieliem popkorna graudiem rotātā īsā kleitiņā. Tērpa krūšu daļu rotāja divi improvizēti "filmu ruļļi".

Vēlāk, dodoties uz filmas noskatīšanos, dziedātāja pārģērbās elegantā, vīnsarkanā samta kleitā ar pieskaņotām kurpēm un aksesuāriem.


Написать комментарий