Rīgā ugunsgrēkā iet bojā vīrietis

foto eriding.net
foto eriding.net

Rīgā, Tilta ielā, dega šķūnis. Kad ieradās ugunsdzēsēji, liesmas jau bija izpletušās 100 m2 platībā, portālu gorod.lv informēja VUGD.

Ugunsgrēka izcelšanās laikā šķūnī atradās divi apmēram 60 gadus veci vīrieši. Viens no viņiem gājis bojā, bet otrs, kurš bija guvis apdegumus, tika nodots mediķiem. Lietas apstākļus skaidro Valsts policija.

Saldus novada Kursīšu pagasta tika saņemta informācija, ka deg šķūnis. Kad notikuma vietā ieradās VUGD Saldus daļas un Dobeles daļas Auces posteņa ugunsdzēsēji, šķūņa jumts jau dega ar atklātu liesmu. Dzēšanu apgrūtināja tas, ka šķūnī atradās salmi, kā arī dzēšanas darbus nācās veikt ar ūdens pievešanu. Talkā VUGD atsteidzās arī Ezeres un Kursīšu pagasta Brīvprātīgo ugunsdzēsēju formējumi.

Ropažos bija izcēlies ugunsgrēks. Dega vasarnīca 50 m2 platībā. Sākoties ugunsgrēkam, ēkā bija sieviete, kura izskrēja ārā. Sieviete nodota mediķiem. Ugunsgrēka iemeslus skaidro Valsts policija.

Ugunsdzēsēji glābēji 30. jūnijā Rīgā no Daugavas izcēla apmēram 40 gadus vecu noslīkušu vīrieti. Nelaimes gadījums uz ūdens bija noticis pirms pāris dienām. Negadījuma apstākļus skaidro Valsts policija.

Aizvadītajās brīvdienās, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) izbraucis uz 85 notikumiem. Kopumā dzēsti 46 ugunsgrēki, veikti 25 glābšanas darbi, bet 14 bija maldinoši izsaukumi. Ugunsgrēkos cieta divi cilvēki un bojā gāja viens.

 


Написать комментарий