Rīgā pensionārs aizstāvoties nodur kaimiņu ar kartupeļu nazi

foto delfi.lv
foto delfi.lv

Svētdienas vakarā Rīgā kādā daudzdzīvokļu namu pagalmā izcēlās konflikts starp kādu jaunu vīrieti un pensionāru, rezultātā pensionārs aizstāvoties nodūris jaunieti ar kartupeļu nazi, un arī pats nonācis slimnīcā, informēja Valsts policijas Rīgas reģiona pārvalde.

Par konfliktu Ropažu ielā ap pulksten 20:00 policijai paziņoja vietējie iedzīvotāji. Notikuma vietā likumsargi noskaidroja, ka 1988.gadā dzimis vīrietis ar ķieģeli izsitis 1942. gadā dzimuša sirmgalvja dzīvokļa loga stiklu un trāpījis viņam pa galvu.

Pensionārs tobrīd mizojis kartupeļus, un pēc saņemtā trieciena devies ārā noskaidrot jaunā vīrieša rīcības iemeslus.

Pēc pensionāra stāstītā mājas pagalmā jaunais vīrietis vēlreiz iesita viņam pa galvu ar ķieģeli, jo pensionārs esot atteicies aizdot naudu. Tas vecāko vīru esot sadusmojis, un viņš iedūris uzbrucējam vēderā ar līdzi paņemto virtuves nazi.

Notikuma vietā ieradās neatliekamā medicīniskā palīdzība un nogādāja pensionāru ar smagām galvas traumām slimnīcā, taču jaunākais vīrietis no gūtajām traumām mira.

Par notikušo Rīgas policisti sākuši kriminālprocesu, lai noskaidrotu precīzus notikuma apstākļus. Sirmgalvis savu vainu notikušajā atzīst, taču paskaidro, ka sadūris kaimiņu aizstāvoties.

Policija turpina izmeklēšanu.


Написать комментарий