'Forbes' nosauc pelnošākos aktierus Holivudā

foto losgranos.com
foto losgranos.com

Žurnāla Forbes ikgadējā pelnošāko Holivudas aktieru topā šogad triumfējis Toms Krūzs (attēlā), kurš nopelnījis 75 miljonus ASV dolāru.

Krūzam, par kura šķiršanos no aktrises Keitijas Holmsas kļuva zināms jūnija beigās, nāksies daļu ienākumu atvēlēt meitas Suri uzturēšanai.

Tomēr Holmsai izmaksājamā summa varētu būt mazāka nekā citos zvaigžņu pāru šķiršanās gadījumos, jo viņi ir parakstījuši laulības līgumu.

Laikā no 2011. gada maija līdz šā gada maijam 37 miljonus dolāru nopelnīja Leonardo di Kaprio un Adams Sendlers, kuri dalīja otro un trešo topa pozīciju.

Iepriekšējā topā Sendlers ar 40 miljoniem dolāru ienākumu atradās topa trešajā vietā, bet di Kaprio ar 77 miljoniem – otrajā.

Ceturto vietu šogad ieņem Dveins Džonsons ar 36 miljoniem dolāru, bet piektā vieta pieder Benam Stilleram, kurš gada laikā kļuvis par 35 miljoniem dolāru bagātāks.

Žurnāla veidotajā topā arī iekļuvuši Džonijs Deps, Vils Smits, Saša Barons Koens (viņu ienākumi ir aptuveni 30 miljoni dolāru), kā arī Marks Valbergs (27 miljoni) un viņa kolēģi Krēslas sāgā – Teilors Lotners un Roberts Patinsons (26,5 miljoni).


Написать комментарий