Daugavpils iedzīvotāji tiek aicināti izteikt savu viedokli par vietējā sabiedriskā transporta darbu

foto gorod.lv
foto gorod.lv

No šodienas, 9.jūlija, un līdz 8.augustam visiem daugavpiliešiem ir iespēja izteikt savas domas par pilsētas sabiedrisko transportu, jo Daugavpils pašvaldība mēneša laikā veiks iedzīvotāju aptauju.

Aizpildot anketu ŠEIT, katrs no mums var izteikt savu viedokli, turklāt anonīmi, par vietējā sabiedriskā transporta pakalpojumu kvalitāti un pieejamību. Kā arī pilsētnieki var iesniegt savus priekšlikumus sakarā ar tā efektivitātes uzlabošanu.

Daugavpils pilsētas pašvaldība cer uz mūsu pilsētnieku aktīvu piedalīšanos izsludinātajā aptaujā, jo visi viedokļi un priekšlikumi noteikti tiks ņemti vērā, izstrādājot pilsētas sabiedriskā transporta jaunu koncepciju. Minētā aptauja tiek veikta ar mērķi noskaidrot vietējo iedzīvotāju viedokli par pilsētas sabiedrisko transportu.

Vadību interesē, cik bieži katrs no mums izmanto sabiedrisko transportu – autobusu un tramvaju, vai esam gatavi maksāt vairāk par tā kvalitātes uzlabošanu un pakalpojumu pieejamību, vai Daugavpilī ir nepieciešami jauni maršruti un pieturas utt.

Aizpildītās anketas jāsūta uz e-pastu info@daugavpils.lv (tālrunis uzziņām 65404391), tās var aizpildīt arī pašvaldības uzņēmumu klientu apkalpošanas centros un struktūrvienībās, kuru adreses atrodamas ŠEIT

Vēlāk aptaujas rezultāti tiks publicēti apkopotā veidā.


Написать комментарий